Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Chicago Blackhawks bude čelit Edmonton Oilers

    Chicago Blackhawks hostí sobotní Winnipeg Jets se ztrátou 3-2. Hra začala dobře a oni otevřeli hru se dvěma góly. Calvin de Haan byl během hry ohromen. Ve třetím období však přešli na konzervativní přístup, zatímco Jets skóroval v přesčasech, aby získal vítězství. Přestože jsou na seznamu stále talenty a nová nhl dresy, stále narážely na průměrnost. Je čas, aby Hawks vyřešili své problémy.

    Blackhawkové mohli potenciálně vyhrát všechny tři hry, ale prohráli všechny. Patrick Kane a Jonathan Toews měli vést cestu, ale neuspěli. Blackhawkové získávají další zesílení za své trestné zabití. Saad si se svou milovanou dres Chicago Blackhawks hrál velmi dobře. Během zápasů došlo ke zranění. Murphy nebyl k dispozici až do druhé hry sezóny pro zranění třísla.

    Chicago Blackhawks se snaží o první vítězství sezóny. Budou čelit Edmonton Oilers a to bude tvrdá zkouška pro Blackhawky. Edmonton provedl několik změn ve své organizaci a v současné době drží vedoucí divize s deseti body. Blackhawkové chtějí mít dobrý začátek a teď nežijí podle pořadí. Doufají, že se soustředí na tvrdé hraní, hraní hry správným způsobem.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Chicago Blackhawks

    Reacties

    Note: HTML is not translated!