Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Chelios se stal jedním z jeho posilovačů svého města

    Po téměř dvou desetiletích s týmem, kterého kdysi viděl jako svého tvrdého soupeře, odchází Chris Chelios z Detroit Red Wings, aby byl blíže k jeho matce. Chelios se připojil k franchisu jako hráč v roce 1999. Během 10 sezón pomohl Detroitu vyhrát dva mistrovství Stanley Cupu - 2002 a 2008. "Dlouho jsem se těšil, že jsem součástí organizace Red Wings za posledních 19 let, "Řekl Chelios." Jistě jsem byl skeptický ohledně obchodu v roce 1999, který mě přivedl do Detroitu. Fanouškům, kteří mají na sobě Detroit Red Wings dres, chci poděkovat. Vy jste mě přijali od prvního dne. "

    Chelios byl zařazen do hokejové síně slávy v roce 2013. Jeho kariéra trvala tři desetiletí. Uprostřed dlouhé interakce s Detroitem, který měl na sobě Hokejové Dresy, byl to jakýsi obratný, zkušený obránce, kterého trenér Scotty Boman cestoval do Stanley Cupů. Na druhou stranu, jako osobnost a podnikatel, Chelios se stal jedním z jeho posilovačů. Do města investoval poklad a práci. Také Cheliosův syn Jake je obrancem a je v organizaci Red Wings.

    Verwante Tags

    Detroit Red Wings dres Hokejové Dresy

    Reacties

    Note: HTML is not translated!