Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Cassidy: Jsme na naší cestě

    Boston Bruins nacházejí různé způsoby, jak vyhraje během svého nedávného rozmezí čtyř her. Boston otevřel v lednu výhru proti Chicago Blackhawks v zimě 2019 na Notre Dame Stadium a vyrazil do vítězství proti Calgary Flames a Buffalo Sabres. Tři dres Boston Bruins John Tavares, Andreas Johnsson a Igor Ozhiganov také skórovali pro hosty. Chris Wagner a David Backes skórovali, Tuukka Rask zastavil 31 výstřelů a Boston Bruins porazil Buffalo Sabres 2-1 v sobotu večer pro své čtvrté přímé vítězství.

    Mnoho ze 17.565 účastníků na Causeway Street bylo na svých místech, když Chris Wagner dal Bruins '1-0 vedení v 10:10 v prvním období. Rask také udělal hezkou zastřiženou rukavici na zádech Jeffa Skinnera z okraje záhybu pozdě v druhé. Nosit nhl dresy, on také dělal pravý-podložka zastávka na Skinner je blízká nabídka brzy ve třetině. Tréner Bruins Cassidy Bruins řekl, že obrance Charlie McAvoy, který postrádal pátou přímku s nižším tělesným zraněním, by se měl v tomto týdnu vrátit k praxi. "[Snažíme se tento rok nastavit rekordy pro nepovolené cíle v TD Garden" Cassidy žertovala postgame. "Jsme na naší cestě."

    Verwante Tags

    dres Boston Bruins nhl dresy

    Reacties

    Note: HTML is not translated!