Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Capitals musí učinit velká rozhodnutí

    NHL Draft se uskuteční v pátek 21. června a Washington Capitals drží 25. výběr. Tento tým se musí rozhodnout. Někteří hráči se musí pohybovat a další je třeba udržet. Nebo si musí umýt nhl dresy a nabídnout prodloužení smlouvy pro některé hráče příští sezónu. Pokud udělají skvělý návrh, nepřekvapí, že se v příštím roce uvidí ve finále Stanley Cupu.

    Smith-Pelly si na začátku preseasonu příliš nevšiml, přestože si sednul prvních pět zápasů. On přispěl jen osm bodů v 54 hrách tak že on byl poslán k Hershey zlepšit jeho hru. Musí si dobře odnést dres Washington Capitals a předvést výrazné zlepšení v zápase s Bears. Nyní je na něm, aby se ujistil, že nejsou žádné problémy s kondicionováním.

    Video zveřejněné na Twitteru ukázalo, že hlavní město Evgeny Kuznetsov je v hotelovém pokoji s linkami bílého prášku na stole před sebou. Kuznetsov poté, co v pátek zveřejnil prohlášení, uvedl, že nikdy nepřijal nelegální drogy, ale přiznal, že se dostal do špatné situace. Kapitály vydaly páteční prohlášení, že přijali Kuznetsovovo vysvětlení jeho přítomnosti ve videu.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Washington Capitals

    Reacties

    Note: HTML is not translated!