Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Brent Burns: Thornton je rozhodně nejlepší spoluhráč

    Centrum žraloků Joe Thornton odhalilo v úterý, že přední kříž a mediální kolaterální vázání v pravém koleně byly úplně roztrhané, když byl 23. ledna zraněn v zápase proti Winnipeg Jets v SAPCenter. Fanoušci, kteří nosí Hokejové Dresy, se velmi obávají svých zranění. Pokud se Thornton vydal na cestu mimo sezónu, podepíše se s žraloky, místo aby udeřil na otevřený trh, a to i v případě, že se jedná o další krátkodobý obchod. Thornton připustil, že operace na pravém koleně v pozdním lednu byla stejná procedura, jakou měl v posledním mimořádném tréninku opravit jeho roztrhané MCL a ACL v levém koleně.

    "Chci se vrátit, ale potřeboval jsem ještě nějaký čas. To je jen jeho realita, "řekl Thornton. "Potřeboval jsem trochu silnější koleno. Odpovídá to dobře. Já budu zdravý. "Thornton řekl, že je ochoten podepsat jednoroční smlouvu, nosit San Jose Sharks dres na boj a byl by ochoten vydělat méně peněz, pokud pomohl týmu získat další hráče. "Je to jedna z legend o hře statisticky a na ledě," řekl obranář Brent Burns. "Rozhodně je to nejlepší spoluhráč, kterého jsem kdy měl. Máme to štěstí, že ho máme. "Generální manažer Sharks Doug Wilson zároveň řekl, že se těší na setkání s Thorntonem a jeho agentem Johnem Thorntonem, Joeho bratrem," velmi rychle ".

    Verwante Tags

    Hokejové Dresy San Jose Sharks dres

    Reacties

    Note: HTML is not translated!