Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Bostonské Bruins jsou plné zranění

    Bruce Cassidy vedl Boston Bruins do 112 bodů v prvním ročníku za Blackem a Goldem. "Jasně ztrácíte chlapce v průběhu roku, pět nebo šest, ale ne zároveň." Cassidy dodal, že nikdy neviděl, že tým utrpí tolik obránců kolem nebo kolem stejného času, poznamenal v pátek. Boston Bruins byl zpočátku poražen zraněním. To znamená, že hráči budou muset nosit nhl dresy a zesílit.

    Boston Bruins oznámil, že všichni-hvězdičkové centrum Patrice Bergeron bude chybět nejméně příštích čtyři týdny po utrpení těžkého zranění horní části těla v zápase proti Dallas Stars minulý týden. Zatímco Bruins bude bez Bergeron, Chara a Moore proti Red Wings, obránce Kevan Miller se očekává, že se vrátí do sestavy po 13-hra nepřítomnosti.

    Bostonské Bruins jsou plné zranění. Většina obranného jádra je zraněna a pomalu se vrátila k ledu. A Bruins ztratili v posledních dvou dnech Zdeno Chara (dolní část těla) a John Moore (dolní část těla). Nicméně, fanoušci v dres Boston Bruins stále mají důvěru v ně. Bruins bude cestovat do Detroitu, aby čelil Red Wings v Little Caesars Arena ve čtvrté a závěrečné hře toho, co bylo bouřlivou silniční výpravou pro Black a Gold.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Boston Bruins

    Reacties

    Note: HTML is not translated!