Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Blues Winter Classic dres dostane odhalila brzy

    Blues jsou asi týden od odhalení jejich Winter Classic Levné Dresy NHL, které budou Harken zpět do první sezóny týmu, ale byly svetry náhodou vidět v nákupním sekci internetové stránky ligy asi hodinu ve čtvrtek. Blues "Winter Classic dresy, které se ukázaly být velmi oblíbený u fanoušků.

    Pokud máte také rádi tým je za dres, si to nenechte ujít. Blues přinese svou Powder Dres St. Louis Blues šestkrát zbytek sezóny, počínaje utkání proti Dallasu Scottrade Center. Blues, stejně jako zbytek lize, přidal opravu svých dresech připomínat 100. výročí NHL.

    Obránce Brad Hunt, který v současné době je na soupisce s Blues, byl jmenován do týmu AHL All-Star, spolu s dalším členem vlků Chicago, dopředu Kenny Agostino. Hunt měl devět gólů a 20 asistencí v 23 her pro Chicagu a vedl ligu v bodování předtím, než je povolán do NHL.

    Verwante Tags

    Levné Dresy NHL Dres St. Louis Blues

    Reacties

    Note: HTML is not translated!