Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Blues pocit velmi dobře o 4-1 výletu

    V úterý Blues stěhoval Alexander Steen do Šťastný je středového bodu, a tým měl jednu ze svých nejhorších nocí v sezoně na faceoffs, vyhrál jen 38 procent. Myslím, že na sobě Levné Dresy NHL, aby jejich hra je vždy podporoval, si nenechte ujít.

    Blues byli jistě v slavnostním duchu po výhře 4-2 nad Colorado v úterý večer jim umožnilo dokončit svůj maratonský pět-herní výlet s 4-1 záznam, vylézt zpět na třetí místo v Centrální divizi a zalijeme ještě jeden bit cementu za jejich play-off šancí. Domnívám se, že Dres St. Louis Blues bude vždy mít štěstí, a sdílet každý vítězství.

    A přesto, že byl teprve druhý nejlepší road trip tým měl v posledních šesti týdnů. Blues šel 5-0 na východním pobřeží houpačce v únoru, běh, který resuscitováni svou sezónu. Poprvé od listopadu, Blues mají více domácí zápasy, které zůstaly na svém rozvrhu, než silničních her, i když s efektivním způsobu, jakým hrajete na silnici teď, kde jsem vyhrál 11 ze svých kolem 15, které je méně problém, než tomu bylo dříve.

    Verwante Tags

    Levné Dresy NHL Dres St. Louis Blues

    Reacties

    Note: HTML is not translated!