Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Blackhawks potřebuje opravit obranu

    Návrh NHL 2019 je necelý měsíc pryč. Letošní návrh by měl být jedním z nejhlubších let. Loterie Blackhawks NHL Draft byla přesunuta na celkově třetí místo. Je to příležitost vybrat si vhodnou dres Chicago Blackhawks. Tým má některé pozoruhodné omezené volné agenty podepsat tento offseason. Ale nejvýznamnějším z nich by mohl být Alex DeBrincat. V roce 2018-19 měl další hvězdný rok.

    Chicago Blackhawks jdou do offseason hledat stavět jejich seznam. Blackhawks bude muset svou obranu opravit. Obránce Columbus Blue Jackets Ryan Murray byl spojen s Blackhawks. Když je Murray zdravý s čistými nhl dresy, je to nedoceněný obrance. Nemůže však zůstat zdravý, protože ve své kariéře vynechal asi 35% her. Murray by byl jeden z lepších dostupných na obchodním trhu pro Blackhawks.

    Blackhawks zařadil poslední v NHL během 2018-19 období v trestném zabití, jak se očekávalo, s 72,7 trestným trestem. Byli v top dvanácti ligách, když zůstali mimo box. Marc Crawford za poslední tři sezóny pomohl utratit trest. Blackhawks by mohl být na opravdu dobrém místě, pokud by dokázali, že jejich mocenské hry budou konzistentnější.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Chicago Blackhawks

    Reacties

    Note: HTML is not translated!