Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Blackhawks doufá, že Perlini může pomoci stabilizovat třetí řádek

    Dylan Strome a Brendan Perlini se v pondělí dostali do práce s Chicago Blackhawks. Přidání Dylana Stromeho a Brendana Perliniho k Chicago Blackhawks bylo rozhodující. Nosím dres Chicago Blackhawks, jaký výkon by nám mohli přinést? Blackhawks postaví Stromeho okamžitě na vrcholu šesti, možná si hraje se svým starým kamarádem Debrincat. Strome a Perlini by mohli dělat jejich debut v Chicagu, když v Blackhawks hostí vegas Golden Knights v úterý večer. Perlini v rozmezí 6-3, 211 liber může absolutně létat a dokázat během prvních dvou sezón, že může také vstřelit, přičemž v letech 2016-17 a dalších 17 v loňské sezóně nahrál 14 gólů.

    "Je to nová příležitost pro mě," řekl Perlini, který Arizona vybrala s čtečkou č. 12 v roce 2014. Strome, který nosí nhl dresy, má pod opaskem jen 48 zápasů NHL, ale v loňské sezóně udělal impozantní kampaň s 22 góly a 31 asistencí pro Tucson Roadrunners z AHL. Pokud jde o nové přírůstky, mohlo by to vypadat jako lepší řešení na papíře. Pokud Perlini může pomoci stabilizovat třetí řádek při současném přidání nějakého bodovacího punku, potom Blackhawks může skutečně vyjít s tímto obchodem.

    Verwante Tags

    dres Chicago Blackhawks nhl dresy

    Reacties

    Note: HTML is not translated!