Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Andreas Athanasiou je X-faktor

    Detroit Red Wings rozhodně hrál dost dobře, aby vyhrál dnes večer, ale to tak nebylo. Uprostřed frustrující, náročné sezóny, Andreas Athanasiou zvedá jako maják lepší budoucnosti. Fanoušci v dres Detroit Red Wings všichni věří, že mohou lépe. Hráči s rychlostí Athanasiou a dokončovacími schopnostmi není snadné najít. Jeho bodování je rozhodující pro tým, který nevytváří mnoho přestupků. Andreas Athanasiou dvakrát skóroval na Red Wings, ale Jeff Petry přidal do Montrealu 19 sekund do třetího. Detroit uzavřel pětičlennou homestadu, která zahrnovala pouze jedno vítězství. "Odložili jsme tři snadné cíle," řekl trenér Detroit Jeff Blashill. "Musíme pracovat jako psy, abychom dosáhli svých cílů, a pak rozdáváte tři jednoduché. Každou noc je těžké vysledovat."

    Výkon Athanasiou rozjasnil noc, která zakončila neuspokojivý domácí stůl, který viděl, že Wings dokáže vyhrát každý zápas, ale dokázal jet jen 1-3-1. Tři nhl dresy nosila tričko Andreas Athanasiou, který si na stejném místě na ledě vyhrál pár gólů. Oba cíle byly ve spodní části pravého kruhu. Levá ruka střílela AA ze stejného místa dvěma různými způsoby. "Mluvíme o klucích, kteří mají X-faktor," řekl Niklas Kronwall. "Jenom tak, jak bruslí, bude mít příležitost kvůli talentu, který je."

    Verwante Tags

    dres Detroit Red Wings nhl dresy

    Reacties

    Note: HTML is not translated!