Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Alexander Romanov bude těžit z výcvikového tábora

    Montreal Canadiens v druhém kole Alexander Romanov se v současné době účastní tréninkového tábora CSKA Moskva v KHL v naději, že se tým stane. Nosit Montreal Canadiens dres, 18-rok-starý byl otáčení hlavy a zvedání obočí u hry U20 a zápasy v zámoří v Liigě. Také se shodoval s archetypem, který Trevor Timmins vypadal, že jde: kvalifikovaný a rychlý. To platí pro Romanov, který stojí na pět-noha-jedenáct a 185 liber. Byly jisté časy, kdy byl trochu zrovna rychlý, postavil dobrou kontrolu kyčle, ale když se k němu připojil kyčel, už ho ustoupil.

    Obvykle je tato akce vyhrazena nejmladším vyhlídkám na rezervním seznamu Canadiens, stejně jako zkouškám, které chtějí nosit Hokejové Dresy, aby získali dojem a získali smlouvu. Dokonce i když Romanov nevyřadil tým z tábora, bude tento výcvikový tábor nadále těžit. Bohužel pravidla vysokých škol neumožňují hráčům NCAA, aby se zúčastnili, což znamená, že Ryan Poehling a Cayden Primeau budou muset znovu sednout. Romanov debutoval s CSKA v nedělním sezonním otvíráku proti Traktorovi.

    Verwante Tags

    Montreal Canadiens dres Hokejové Dresy

    Reacties

    Note: HTML is not translated!