Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Stav brankáře Boston Bruins Linuse Ullmarka nejistý

    Linus Ullmark opustil čtvrteční prohru Bruins s Ottawou Senators po první třetině kvůli zjevnému zranění a hlavní trenér Bruce Cassidy po zápase nabídl aktuální informace o správci sítě.

     

    Erik Brannstrom v Hokejové Dresy Česká ho udeřil do hlavy a poté, co dostal náraz mezi strkanicemi po odpískání, mluvil s trenérem. Ale o přestávce se brankář Bruins necítil dobře a vytáhl ze čtvrteční prohry Bostonu s Ottawou 3:2 v TD Garden.

     

    Po Ullmarkově odchodu je čtvrtek popáté za posledních šest zápasů, kdy Bruins ztratili alespoň jednoho hráče kvůli zranění ve hře. Ullmark s Dres Boston Bruins mluvil s trenéry, než odešel, protože se "necítil dobře," řekl trenér Bruce Cassidy po zápase.

     

    "Když se to stalo, šel k rozhodčím a stalo se to brzy." Myslím, že se nepískalo,“ řekla Cassidy v Hokejové Dresy Česká. „Myslím, že se na něj rozhodčí podívali a on se rozhodl, že chce pokračovat ve hře. Nevěřím, že ho spotter vyřadil po první třetině.

     

    "Dostal ranou ranou do hlavy a po první se necítil dobře a evidentně vypadl ze hry," řekl Bruce Cassidy v Hokejové Dresy Česká.

     

    Není možné ignorovat počet zranění (a smůlu), která za poslední dva týdny ztenčila hloubkový žebříček tohoto B, ale Béčka si opět ztížila situaci kvůli špatně spravovaným pukům a žalostné přesilovce, která neinkasovala. ve 23 přímých příležitostech.

     

    Vzhledem k situaci Ullmarka v pohybu Bruins ještě neoznámili brankářské plány pro sobotní zápas proti Pittsburgh Penguins v Bostonu. Boston vstoupil do čtvrteční akce již po ztrátě několika hráčů, například obránci Hampus Lindholm, Matt Grzelcyk a Brandon Carlo zůstávají každý stranou kvůli zranění, stejně jako nejlepší střelec David Pastrňák.

     

    B budou doufat, že se uzdraví, než v květnu začne play off o Stanley Cup. Do konce základní části zbývá už jen osm zápasů.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!