Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Obrana Jeremyho Sweetmana vede Boston Bruins k vítězství nad Blues

    Věci se změnily od doby, kdy před třemi lety těžký tým Blues porazil B v sedmi zápasech ve finále Stanley Cupu. Úterní zápas Bruins-Blues je jejich druhým zápasem za sedm dní po výhře St. Louis 4:2 nad Bostonem minulé úterý v TD Garden.

     

    Charlie McAvoy v Hokejové Dresy Česká skóroval 48 sekund po prodloužení a Boston Bruins se stáhl na jediný bod od Tampy Bay Lightning na třetí místo v Atlantické divizi výhrou 3:2 nad St. Louis Blues. Bostonu pomohl další silný hráč. výkon brankáře Jeremyho Swaymana, který měl 20 zákroků na 22 střeleckých pokusů.

     

    "Víme, že každý zápas je příležitostí, jak nás odsud připravit na play-off," řekl Swayman v Dres Boston Bruins. "Milujeme (čelit) týmům, které nám vynaloží totální úsilí každou noc a my se z toho budeme jen zlepšovat."

     

    Hlavní trenér Bruins Bruce Cassidy pochválil Swaymana za to, že při absenci Linuse Ullmarka nastoupil. „Jsem si jistý, že dokážou být tvrdí, když to potřebují, ale vypadá to, že spíše ‚vstanou na led a půjdou‘,“ řekl Cassidy. Jake DeBrusk v Hokejové Dresy Česká a Taylor Hall také skórovali za Boston, který vyhrál druhý za sebou po sérii nejhorších tří proher v sezóně.

     

    Marc McLaughlin s Hokejové Dresy Česká přechází ze středu na pravé křídlo na čtvrté lajně, aby zaplnil místo, které uvolnil Lazar, a Tomáš Nosek se vrací do sestavy Bostonu, aby centroval čtvrtou útočnou jednotku.

     

    Zatímco Boston Bruins vyšel z druhé třetiny nerozhodně 2:2, díky trefě Roberta Thomase se třemi tikety ve středním kádru, stále udávali tón sobě i hře.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!