Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Matthews vstřelil 55 gólů při výhře 4:3 nad Stars

    Matthews stanovil franšízový rekord svým 55. gólem v regulérním čtvrtečním večeru v Dallasu, poté skóroval č. 56 v prodloužení, aby překonal americký rekord a zajistil Maple Leafs vítězství 4:3 nad Dallas Stars.

     

    Matthews s Hokejové Dresy Česká dosáhl obou výkonů pouze v 66 zápasech a jen v posledních 50 zápasech vsítil 49 gólů. Matthews vede ligu v počtu gólů před útočníkem Edmontonu Oilers Leonem Draisaitlem, který je v této sezóně druhý s 50 body.

     

    Zbývá odehrát 11 zápasů a má šanci připojit se k 20 dalším hráčům NHL, kteří dosáhli 60 gólů, i když v tomto století to dokázali pouze Steven Stamkos a Alex Ovechkin.

     

    Matthews Hokejové Dresy Česká, který byl vybrán jako první celkově v draftu NHL 2016 od Leafs, získal v minulé sezóně poprvé Rocket Richard Trophy a vstřelil 41 gólů a vedl ligu.

     

    "Když vidíte, že puk míří dovnitř, hlavou se vám honí spousta emocí. V tu chvíli rozhodně vzrušující," řekl po zápase Matthews v Dres Toronto Maple Leafs. "Právě jsem viděl, jak puk míří dovnitř, a upřímně jsem byl tak nadšený,"

     

    "Tohle byla Austonova noc," řekl trenér Sheldon Keefe. "Je to zasloužené a zakončit to vykřičníkem."

     

    Wedgewood v Hokejové Dresy Česká měl 37 zákroků, včetně dvou, když byl roztažený obličejem napřed před sítí – jednou s pukem pod břichem, když byla hra konečně zastavena, a další s rukavicí na plně natažené levé paži. zakrýt to. William Nylander vstřelil svůj 28. gól za Toronto, které je druhé v Atlantické divizi a má na kontě 40 gólů během aktuálního úseku 6-0-1.

     

    Když Matthews minulý týden dosáhl 50, což se za 105 let franšízy podařilo pouze třem dalším Leafs, trenér Sheldon Keefe předpověděl, že během jeho pobytu v Torontu bude padat mnohem více bodových rekordů.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!