Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    DeSmith provedl 52 zákroků pro Pittsburgh Penguins

    Boston ve čtvrtek večer porazili Pittsburgh Penguins a podlehli po prohře 4:0. Útočník Penguins Jake Guentzel se při výhře blýskl hattrickem. Jake Guentzel vstřelil tři góly, když Pittsburgh Penguins porazili Boston Bruins 4:0.

     

    Hokejové Dresy Česká Bruins chtělo rozšířit svou vítěznou sérii na tři zápasy, ale místo toho je vyřadil Pittsburgh Penguins a prohráli 4:0. Penguins, Bruins a Capitals si již zajistili postup do play off, ale bojují o nasazení do Východní konference.

     

    Prohra Bostonu Bruins tentokrát souvisí i s absencí mnoha schopných hráčů v sestavě týmu. Boston Bruins jsou téměř tři týdny bez Hokejové Dresy Českádvou svých nejtalentovanějších hráčů, pravého křídla Davida Pastrňáka a obránce Hampuse Lindholma.

     

    David Pastrnak a Hampus Lindholm se podle odhadu hlavního trenéra Boston Bruins Bruce Cassidyho „cítí lépe“, když bruslí na vlastních zádech v Bostonu a směřují k návratu v neděli v Montrealu nebo v úterý doma proti Florida Panthers.

     

    Přestože všichni tři trénovali ve středu, žádný nenastoupil ve čtvrtečním zápase proti Pittsburghu Penguins kvůli jejich zraněním.

     

    DeSmith v Dres Penguins Pelipaita zaznamenal v kariéře rekordních 52 zákroků, čímž se dělí o pátý nejvyšší počet vyřazení v historii NHL. Je zřejmé, že DeSmith měl před sebou určitou pomoc od silné obrany Pittsburghu, ale byl také vynikající v držení pevnosti, když se Boston na začátku druhé třetiny prosadil.

     

    Jake Guentzel v Hokejové Dresy Česká ho podpořil třemi góly při výhře Penguins 4:0 nad Bruins ve čtvrtek večer. Po nadílce Bruins ve vlastním pásmu poslal Kris Letang přihrávku přes led Guentzelovi, který vysoko překonal roztaženého Swaymana. Jeremy Swayman nastoupil ve dvou z těchto tří výjezdů a oba vyhrál, přičemž dal pouze tři góly ze 46 střel.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!