Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Bruins vrací Billericu Marca McLaughlina do sestavy poté, co Pastrňák odešel

    Trenér Bruce Cassidy potvrdil, že Boston Bruins bude v úterý večer bez Davida Pastrňáka, když budou hrát proti Detroitu Red Wings. Superhvězdný pravý křídelník odešel z pondělního večerního prodloužení proti Columbusu Blue Jackets během třetí třetiny se zraněním a už se nevrátil.

     

    Pastrňák s Hokejové Dresy Česká v posledních dvou zápasech bez gólu, ale v posledních pěti zápasech má dva góly a sedm bodů a spolupracoval s Taylorem Hallem a Erikem Haulou na extrémně efektivní druhé lajně. Pastrňák vede tým s 38 góly a je nerozhodný s Bradem Marchandem o vedení týmu se 71 body.

     

    Hlavní trenér Boston Bruins Bruce Cassidy v Hokejové Dresy Česká si nebyl jistý, jestli má Pastrňákův problém něco společného se zraněním jádra, které ho v posledních týdnech trápí, ale to je něco, na co by si dali pozor. pár týdnů do konce běžné sezóny.

     

    Bruins si také mohli dovolit posadit oba hráče, s útočníky Antonem Blidhem, Marcem McLaughlinem s Dres Boston Bruins a Jackem Studnickou, všichni s týmem jako extra útočníci B, a Detroit vstoupil do hry s pouhými dvěma výhrami v posledních 10 zápasech.

     

    Cassidy s Hokejové Dresy Česká v úterý také řekl, že útočník třetí lajny Trent Frederic nebude hrát proti Red Wings. Stejně jako Pastrňák, Frederic se v pondělí večer proti Blue Jackets zranil (horní část těla), opustil hru a nevrátil se.

     

    Po vyřazení Pastrňáka se Bruins vrátí do sestavy Billerica, rodák z MA Marc McLaughlin, aby si zahráli po boku Antona Blidha a Jacka Studničky.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!