Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Boston Bruins v úterý večer porazili Floreyho 4:2 na hřišti TD Garden

    Jake DeBrusk vyrovnal remízu 2:2 ve druhé třetině, Linus Ullmark předvedl 19 zákroků a Boston Bruins v úterý večer porazili Floridu Panthers 4:2 a získali první divokou kartu ve Východní konferenci.

     

    Jake DeBrusk v Dres Boston Bruins tuto sezónu prošel celou řadou. Z listopadového zdravého škrábance se za poslední dva měsíce stal vysoce funkčním členem top týmu týmu. I když jeho budoucnost v klubu zůstává trochu nejasná, je na mnohem lepším místě než v tomto bodě minulé sezóny, snadno jeho nejhorší jako profík.

     

    Erik Haula a Taylor Hall v Hokejové Dresy Česká zaznamenali v první třetině rozdíl šesti sekund a Marchand vstřelil svůj 32. gól pozdě ve třetí třetině za Boston, který pocestuje do Caroliny v prvním kole play off Stanley Cupu. Zkušený brankář Linus Ullmark předvedl Bruins další silný výkon v síti, když 18 zákroků na 20 střel.

     

    Pro Panthers to byla teprve třetí prohra z posledních 19 zápasů. Hokejové Dresy Česká Florida vstoupilo do tohoto zápasu jako vedoucí závodu o Presidents' Trophy se 120 body (57-16-6).

     

    Brankář Panthers Sergej Bobrovskij v Hokejové Dresy Česká měl 34 zákroků, když Florida prohrála druhý zápas za sebou po 13 výhrách. Sam Reinhart vstřelil přesilovkový gól a vyrovnal zápas na 2:2 pro Floridu, přičemž do prvního zbývala méně než sekunda.

     

    "Nedali nám moc prostoru, ale nebyli jsme moc ostrí s pukem," řekl trenér Panthers Andrew Brunette. "Byli jsme tak trochu odpojení po celém ledě." Byla to jedna z těch nocí. Floridě se nepodařilo získat trofej za nejlepší hokejový rekord a potřebuje vyhrát jeden ze svých posledních dvou zápasů.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!