Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Boston Bruins přerušuje zápas pro druhý zápas v řadě

    St. Louis Blues dostávají v této sezóně od Ville Husso solidní brankáře. Přehrál bojujícího Jordana Binningtona a chopil se práce startéra s bilancí 22-6-5, průměrem 2,38 gólu a procentem úspěšnosti 0,924.

     

    Vítězství udrželo Hokejové Dresy Česká Blues dokonce na bodech s Minnesota Wild v boji o druhé místo v Centrální divizi, i když Wild mají před sebou ještě jeden zápas než Blues. Boston se snaží odskočit od nedělní prohry 4:2 s Washingtonem Capitals a doufá, že zastaví pětizápasovou vítěznou sérii St. Louis.

     

    Hokejové Dresy Česká The Boston Bruins však svůj druhý zápas v řadě shodilo, protože nedokázali vyvinout celých 60 minut a propadli 4:2 proti St.

     

    Zdálo se, že Dres Boston Bruins se v prvním ujalo vedení 2-1, když Torey Krug, bývalý Bruin vsítil svou devátou v sezóně, se střela odrazila od obránce Bruins Connora Cliftona do sítě. Ale Bruins začali hrát nedisciplinovaně a dostali pár špatných penalt. Frederic dostal dvě minuty za hrubku, Blues dostali přesilovku, vyrovnávací gól a pak přidali ještě dvě.

     

    Na otázku, co vedlo k tomu, že se Hokejové Dresy Česká Bruins vzdalo vedení 2:1 – poté, co se odplazilo od gólu na Blues v sekundách – Cassidy přiznal, kde to bylo kvůli rozžhaveným Blues, ale uznal, že jeho hlavní problémy byly s jeho vlastní tým.

     

    Cap Friendly naznačuje, že Blues investovali 71,6 milionů dolarů do 17 aktivních hráčů pro roky 2022-23. Bruins se vrací do akce ve čtvrtek proti Ottawě Senators.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!