Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Boston Bruins McLaughlin měl první debut

    Šestigólová druhá třetina od Bostonu Bruins pomohla týmu k rozhodujícímu vítězství 8:1 nad New Jersey Devils dnes večer v TD Garden. Jde o třetí střetnutí těchto dvou týmů v této sezóně, přičemž oba předchozí zápasy dosáhly minimálně šesti branek.

     

    Po hrubé prohře 6:3 s Maple Leafs v úterý večer, která je posunula o tři body za Lightning na druhé místo v Atlantické divizi, se Boston Bruins chystá změnit svou sestavu.

     

    Marc McLaughlin v Hokejové Dresy Česká, kterého Bruins odhlásili z Boston College 15. března, debutuje v NHL a očekává se, že nahradí Smithe jako pravé křídlo ve třetí lajně. Vpředu Anton Blidh nahradí Nicka Foligna na levém křídle čtvrté lajny.

     

    Kdykoli dostanete šanci zahrát si v NHL [je to speciální], ale mít na sobě svetr Bruins ve stejnou dobu je opravdu výjimečné,“ řekl McLaughlin s Dres Boston Bruins, kterému přišlo „pravděpodobně přes 50“ rodina a přátelé. do hry.

     

    Pod vedením Davida Pastrňáka s Hokejové Dresy Česká se útok Bruins v poslední době opravdu zvedl, protože v posledních pěti zápasech dávají průměrně čtyři góly na zápas.

     

    V tomto bodě sezóny musí Devils opravdu jen sledovat pokrok hráčů a provádět hodnocení pro nadcházející offseason.

     

    Tento zápas byl další vysoce bodovanou soutěží pro Hokejové Dresy Česká Bruins, kteří viděli celkem šest nebo více gólů vstřelených ve čtyřech z posledních šesti zápasů. Boston Bruins ve čtvrtek večer ocenili odchod Tuukky Raska do důchodu a dali mu oslavu odpovídající brilantní kariéře v NHL, díky níž se stal nejúspěšnějším brankářem v historii franšízy Boston Bruins.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!