Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Toronto Maple Leafs nedávno opustilo Petra Mrázka

    Brankář Petr Mrázek si z úterního utkání proti Bostonu Bruins vyzvedl Hokejové Dresy Česká se zraněním třísel. Toronto také potvrdilo, že defenzivní Ilja Ljubuškin a Justin Holl se dnes večer také nevrátí z preventivních důvodů. Mrázek se neohrabaně zvedl a upřednostnil nohu, když odkulhal do šatny.

     

    Mrázek se potýkal se zraněními – včetně třísel loni na podzim – a konzistentně hrál celou sezónu, ale pokazil jeden ze svých silnějších výkonů v sezóně ve vítězství nad Panthers.

     

    On s Dres Toronto Maple Leafs má v této sezóně bilanci 12-6-0 s průměrem 3,31 gólu a 0,890 procenta úspěšnosti. Na základě jeho výkonu proti New Jersey však ve skutečnosti byli v brankovišti o něco usazenější než obvykle.

     

    Na oplátku našel brankáře nováčka Erika Kallgrena s Hokejové Dresy Česká přesunutým na soupisku Maple Leafs, kde předvedl dostatečně silné výkony, aby si veterána uzurpoval. Při výhře dal tři góly z 26 střel.

     

    30letý síťový hráč v Hokejové Dresy Česká podepsal v minulé sezóně tříletou smlouvu s Maple Leafs. 20. března mu bylo prominuto, ale zůstal bez nároku a od té doby vyhrál postupné starty.

     

    Dobrý trenér Sheldon Keefe po zápase řekl, že tři zranění hráči budou dále hodnoceni. Pro Maple Leafs to bylo těžké natažení v síti, stejně jako pro samotného Mrázka, a toto zranění rozhodně také nepomáhá.

     

    Toronto stáhlo dva body před Boston v Atlantické divizi s 89 body. Jsou o jeden bod za Tampou Bay Lightning, se kterou by hráli, kdyby play off začalo dnes.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!