Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Bruins porazili na hřišti TD Garden dvojnásobné obhájce titulu 3:2

    Boston Bruins ve čtvrtek strhujícím vítězstvím porazili Tampu Bay Lightning 3:2. Byla to vlastně Lindholmova první hra po devíti dnech. Boston získal Lindholma v termínu výměny od Anaheim Ducks výměnou za Urha Vaakanainena, Johna Moora a balíček draftových výběrů.

     

    Švédský obránce s Hokejové Dresy Česká neztrácel čas a předvedl své působivé dovednosti tím, že dobře bránil v d-zóně, nastartoval na led čistými přihrávkami a dokonce přispěl k ofenzivě čtyřmi střelami a asistencí.

     

    Lindholm v Dres Boston Bruins je legitimní obránce nejvyšší čtyřky s vynikajícími schopnostmi obousměrných dovedností a dokáže hrát ve všech typech situací. Jeho bruslařské vlastnosti, rychlost zavírání a silné postavení před sítí odpovídají čtyřem nejlepším potřebám Bostonu na T.

     

    "Myslím, že byl ve skutečnosti lepším tahačem puků na malých plochách, než jsem očekával," řekl Cassidy s Hokejové Dresy Česká na videu poskytnutém týmem. Celá sekvence začala tím, že Lindholm získal puk za branku, ukázal velkou sílu odrazit útočníka Lightning Brandona Hagela a udržet si puk.

     

    Prozatím chtějí Bruins vidět potenciál dvojice Lindholm-McAvoy a udržet druhé duo Carlo a Matt Grzelcyk nedotčené po jejich solidní šňůře z nedávných výjezdů.

     

    "V tomto týmu jsou hráči, kteří dělají hry, které normální kluci jen tak nedělají, a je skvělé být toho součástí a chci se zde jen zlepšovat," řekl Lindholm v Hokejové Dresy Česká.

     

    Bruins, zažehnutí vynikající obousměrnou hrou Lindholma a hattrickem Davida Pastrňáka, porazili v TD Garden dvojnásobné obhájce titulu 3:2 a v hodnocení Atlantické divize se dostali před Tampu Bay.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!