Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Boston Bruins si hráči užili svou sezónu

    Tyto playoff Stanley Cup se začnou zhruba za měsíc a budou pro muže z Boston Bruins představovat spoustu výzev. Jejich konečný cíl se však nikdy nezměnil. Říká se, že budou hrát následující hry mimo domácnosti a města. Joakim Nordstrom je zároveň těžký čas. 28letý muž se musí vypořádat se svým zdravím a formou během finále Stanley Cupu. Po negativním testování na COVID-19 se vrátí na trénink již v pondělí.

    Hlavní trenér Bruins Bruce Cassidy oznámil své branky do play-off. Nezdál se, že by se bál cestování a hraní někde jinde. Koneckonců, nejdůležitější věcí je obnovit sezónu co nejdříve. Tým je na to připraven svými dres Boston Bruins, i když netuší, co se stane. V této sezoně by se mohli v play-off rozhodnout čtyři brankáři. Všichni jsou v play-off pozitivní a skvělí.

    Fanoušci Boston Bruins se nechali divit hráčům, kteří byli jmenováni do letošní třídy Hall of Fame. Rick Middleton se stal jedním z nejvíce oholených pro B. Middleton byl také skvělý obranný útočník v nhl dresy. Mezitím Wayne Cashman právě vyhrál dva šálky v Bostonu. Bruins hráli tři nejlepší hráče v sezóně. Torey Krug a Charlie Coyle byli zkráceni své horké pruhy kvůli pauze sezóny.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Boston Bruins

    Reacties

    Note: HTML is not translated!