Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Cassidy: Pastrnak má o něco více energie

    David Pastrnak měl tři góly a dvě asistence v kariéře na pět bodů, poslal Boston Bruins na 6-3 vítězství nad New York Rangers ve středu večer. Hraní jeho páté hry od té doby, co chyběl 16 po operaci levého palce, prstenec zvedl svůj celkový gól na vedoucího týmu 36. Bruins odjeli 1-7-2 v posledních 10 zápasech proti Rangers, včetně ztráty prvních dvou setkání sezóna. Na sobě tričko, Pastrnak dokončil svou čtvrtou kariéru hat dres Boston Bruins a třetí v této sezóně s power-play cílem, aby to 4-2 s 7:08 hrát, což vyvolalo tok klobouky odhazování ledu.

    "Líbí se mi, kde je," řekla Cassidy. „Na sobě nhl dresy má taky trochu víc energie. V této roční době se kluci snaží do jisté míry dostat do cíle. Play-off je v nedohlednu, ale protože vynechal čas, má o něco více v tanku. “Bruins odjeli 1-7-2 v posledních 10 zápasech proti Rangers, včetně ztráty prvních dvou setkání v této sezóně. Pastrnak pak udělal krásný cross-ice průsmyk do DeBrusku, který z něj udělal dva brankové vedení 3:19 do třetí. Po prvních čtyřech flyerech, kteří přišli o přestřelku, Couturier prohlásil, že je na čele a porazil Frederika Andersena. Bruins čelí Floridě doma v sobotu před posledním výletem tří zápasů.

    Verwante Tags

    dres Boston Bruins nhl dresy

    Reacties

    Note: HTML is not translated!