Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Kris Letang bude jmenován pro rok 2020 NHL All-Star

    Obránce John Marino měl být vysokoškolským agentem z Harvardu a během jeho posledního roku zahrnul pouze 11 bodů do 33 her. Říká se, že skaut tučňáků Kevin Stevens ho mluvil rok. Marino měl na sobě dres Pittsburgh Penguins a řekl, že chce vytvořit tým v září, když je devátý v NHL nováčcích bodování. Udělal dobře a také si získal důvěru koučů. Stále však čekáme, až uvidíme, jak tučňáci v této sezóně použijí Marino.

    Tučňáci jsou letos jedním z nejvíce zraněných mezi drahými hráči. I přes několik důležitých zranění se drží silně a stále našli způsob, jak být nejlepším týmem v lize bez Sidney Crosby. Naštěstí si muž vezme nhl dresy a brzy se vřele vrátí. Crosby podstoupil operaci v listopadu a zatím zmeškal svoji 28. hru. Crosby byl v sobotu plnoprávným účastníkem.

    Dobré zprávy! Obránce tučňáků Kris Letang bude pojmenován pro hru NHL All-Star 2020 v St. Louis. Bude to jeho šestá hvězdná hra, ale poprvé bude kapitánem. Zařadil se do první pětky a v této sezóně má 28 bodů. Jeho nominovaný na kapitána však bude důsledkem nepřítomnosti Alexe Ovechkina. A byl také jmenován jako náhrada tučňáků za Jake Guentzel. Šťastný muž! Mezitím to bude Jarryho první All-Star Game a vede NHL v brankách proti průměru.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Pittsburgh Penguins

    Reacties

    Note: HTML is not translated!